loading...
Ingrediente:
800 g de ciuperci proaspete
5 cartofi potriviti
4 catei de usturoi
3 cepe
2-3 linguri ulei
marar verde
sare
piper
Mai intai am curatat cartofii de coaja , i-am spalat bine si asa intregi i-am pus intr-o oala cu apa la fiert.I-am fiert aproximativ 20 de minute, pana a intrat furculita usor in ei. Trebuie sa avem grija sa nu se sfarame cand ii fierbem. Ciupercile le-am curatat si le-am taiat in doua. Am incins uleiul intr-o o tigaie mai mare, am adaugat ciupercile si le-am calit pana a scazut aproape toata zeama pe care si-au lasat-o.
Am curatat ceapa si usturoiul. Ceapa am taiat-o solzisori si usturoiul l-am tocat marunt, apoi le-am adaugat peste ciuperci.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu
Daca va place reteta(sau nu :) ), va rog sa-mi lasati un comentariu. Multumesc!