2 pulpe de pui dezosate
3-4 cartofi
1 ceapa
1 morcov
o lingura pasta de tomate
piper
sare
2-3 linguri ulei
patrunjel(am avut congelat)
Mod de preparare:
Taiem carnea in bucati potivite si o prajim foarte putin in uleiul incins, doar cat sa-si schime culoarea.
O scoatem si in acelasi ulei adaugam ceapa tocata. O calim 1-2 minute, apoi adaugam cartofii taiati in cubulete si morcovul taiat in rondele. Punem din nou carnea si adaugam o cana cu apa. Lasam sa fiarba la foc mic. Daca apa scade prea mult iar legumele si carnea nu s-au patruns bine mai adaugati apa fierbinte. Cu 10 minute inainte ca mancarea sa fie gata adaugam pasta de tomate ,sare si piper. La sfarsit punem verdeata.
Pofta buna!
loading...
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu
Daca va place reteta(sau nu :) ), va rog sa-mi lasati un comentariu. Multumesc!