});

luni, 12 februarie 2018

Spanac


loading...
Ingrediente:

1,5 kg spanac congelat
o ceapa
3 catei de usturoi
un morcov
2 linguri de ulei
1 lingura de bulion
sare
piper

loading...
Mod de preparare:
Curatam si spalam ceapa, morcovul si usturoiul.
Ceapa o tocam marunt, iar morcovul si usturoiul le dam pe razatoarea mica.
Le punem la calit intr-o cratita cu cele 2 linguri de ulei. Cand acestea se inmoaie adaugam spanacul congelat.
Turnam o jumatate de cana cu apa si acoperim cratita cu capac.
Lasam sa fiarba la foc potrivit pentru aproximativ 15-20 de minute, pana spanacul este bine fiert. Daca este nevoie mai adaugam apa.
Spre sfarsit condimentam cu sare si piper dupa gust,apoi adaugam bulionul. Mai lasam sa fiarba maxim cinci minute si mancarea de spanac este gata.
Servim spanacul alaturi de oua ochiuri si mamaliguta.
Pofta buna!




loading...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Daca va place reteta(sau nu :) ), va rog sa-mi lasati un comentariu. Multumesc!