loading...
Ingrediente:500 g cotlet de porc fara os
3 oua mici
2-3 linguri faina
4-5 linguri pesmet
sare
vegeta de casa
piper
ulei pentru prajit
loading...
Mod de preparare:Taiem carnea in felii potivite , apoi o batem usor cu ciocanul de snitele.
O condimentam cu sare, piper si vegeta .
Spargem ouale intr-un bol. Adaugam putina sare, vegeta si piper. Le batem bine cu furculita.
Trecem fiecare felie de carne prin faina, apoi prin ou si pesmet.
Prajim snitelele in ulei incins, cate 3-4 minute pe fiecare parte pana se rumenesc.
Le scoatem pe hartie absorbanta.
Le servim alaturi de piure, cartofi prajiti salate si muraturi.
Pofta buna!
loading...
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu
Daca va place reteta(sau nu :) ), va rog sa-mi lasati un comentariu. Multumesc!