loading...
Ingrediente:
1,2 kg de pulpe
4 catei de usturoi
250 ml de vin alb
condimente pui
cimbru
piper
sare
Garnitura:
1 kg de broccoli congelat
o lingura de unt
piper
sare
loading...
Mod de preparare:Curatam pulpele de piele si le spalam bine. Le condimentam si le punem la inabusit intr-o tigaie mai inalta, cu o jumatate de pahar de apa.Le lasam aproximativ 7-8 minute pe fiecare parte pana apa scade si carnea se rumeneste putin.
Adaugam usturoiul tocat marunt si inca o jumatate de pahar cu apa. Lasam sa se patrunda carnea bine si adaugam vinul si cimbrul.Mai lasam pe foc pana scade aproape tot lichidul si pulpele sunt bine rumenite.
Cat timp pulpele se gatesc incingem untul intr-o alta tigaie, punem broccoli si turnam o jumatate de pahar de apa. Asezonat cu sare si piper dupa gust.
Lasam cu un capac deasupra pana scade zeama.Amestecam din cand in cand.
Servim carnita alaturi de garnitura de broccoli. Delicios!
Pofta buna!
loading...
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu
Daca va place reteta(sau nu :) ), va rog sa-mi lasati un comentariu. Multumesc!