loading...
Ingrediente:
4 medalioane de somon(600 g)
o punga de legume congelate(400g)
3 catei de usturoi
un plic de condimente pentru peste
sare
piper
o lamaie
loading...
Mod de preparare:Spalam bucatile de somon, le stergem cu hartie absorbanta si il condimentam.
Usturoiul il tocam marunt si il presaram peste bucatile de peste
Fiecare bucata de peste o invelim in staniol, apoi le asezam intr-o tava.
Dam tava la cuptorul preincalzit (foc mediu) pentru aproximativ 20-25 de minute.
Intr-o cratita topim o lingura de unt la foc potrivit si adaugam legumele congelate.
Cand acestea au inceput sa isi lase zeama, adaugam sare, piper si o lingura de zeama de lamaie.
Le lasam aproximativ 20 de minute, amestecand din cand in cand sa nu se lipeasca
Cand pestele este gata, desfacem fiecare bucata din staniol, le asezam pe un platou si imediat stoarcem zeama de lamaie peste el.
Servim pestele cu garnitura de legume.
Pofta buna!
loading...
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu
Daca va place reteta(sau nu :) ), va rog sa-mi lasati un comentariu. Multumesc!