});

joi, 22 februarie 2018

Paste carbonara

Ingrediente:
500 g paste
500 g piept de pui dezosat
300 g sunca presata
3 ardei grasi (am folosit verde si galben)
o ceapa potrivita ca marime
3 catei de usturoi
2 borcane de sos pentru paste carbonara
200 g de cascaval ras sau mozzarella
1-2 linguri ulei
sare
piper
busuioc
cimbru

Mod de preparare:
Fierbem pastele conform instructiunilor de pe ambalaj, apoi le punem intr-o strecuratoare si le trecem sub un jet de apa rece. Le lasam la scurs.
Spalam pieptul de pui si il taiem cubulete.
Incingem uleiul intr-o cratita si calim pieptul de pui pana se rumeneste usor.
Adaugam ceapa, ardeiul si usturoiul, toate taiate cubulete.Le lasam pana se inmoaie.
Spre final taiem sunca fasii subtiri si o punem peste compozitia de mai sus.
Adaugam sosul pentru paste, condimentam cu sare, piper, busuioc si cimbru si lasam sa fiarba la foc mic timp de 10 minute, amestecand in cratita ca sa nu se lipeasca.
Incorporam pastele in toata compozitia si mai lasam pe foc 5 minute.
Inchidem focul si adaugam cascavalul/mozzarella, amestecand usor pana se omogenizeaza.
Se pot servi imediat...mie imi plac mai mult reci.
Pofta buna!

loading...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Daca va place reteta(sau nu :) ), va rog sa-mi lasati un comentariu. Multumesc!