loading...
Ingrediente:
un tacam de pui
o ceapa
2 morcovi
1 ardei gras rosu
sare
piper
patrunjel (eu am avut uscat)
Pentru galuste:
2 oua
8 linguri de gris
o lingura de ulei
un praf de sare
un varf de cutit de praf de copt
Spalam tacamul, il portionam si il punem intr-o oala la fiert cu un praf de sare.
Indepartam spuma care se formeaza.
Legumele le curatam, spalam si le tocam marunt.
Cand s-a fiert pe jumatate carnea adaugam legumele.
Galuste:
Batem bine ouale cu praful de sare si praful de copt, apoi adaugam lingura cu lingura grisul, amestecand bine dupa fiecare.
La sfarsit incorporam uleiul si lasam aproximativ 10 minute sa se umfle grisul.
Luam cu lingurita din aluatul de galuste si turnam in supa fierbine, fara ca supa sa clocoteasca.
Trecem lingurita de fiecare data prin dupa fierbinte.
Punem capacul si lasam sa fiarba 10-15 minute la foc mic, pana galustile se umfla.
Cat timp fierb galustile le stropim de 2-3 ori cu apa rece.
Condimentam cu sare si piper, iar la sfarsit punem patrunjelul.
Pofta buna!
loading...
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu
Daca va place reteta(sau nu :) ), va rog sa-mi lasati un comentariu. Multumesc!