loading...
Ingrediente:300 g spaghete
400 g carne tocata (porc si vita)
1 ceapa mare
4-5 catei de usturoi
400 ml suc de rosii
3-4 linguri de ulei
busuioc
oregano
sare
piper
cateva fire de patrunjel
Incingem uleiul intr-o cratita si adaugam ceapa tocata marunt.O lasam pana devine translucida, adaugam usturoiul, apoi carnea tocata.Amestecam bine apasand carnea cu o furculita(ca sa nu faca cocoloase),pana isi schimba culoarea.
Adaugam o ceasca de apa si lasam sa fiarba la foc mic.Cand apa scade , adugam sucul de rosii si lasam fiarba la foc foarte mic, aproximativ 50 de minute.
Spre sfarsit condimentam cu busuioc , oregano,sare si piper.
Fierbem spaghetele in apa clocotita in care am pus o lingurita de sare.Cand sunt fierte , le rasturnam intr-o strecuratoare si le trecem printr-un jet de apa rece.
Adaugam spaghetele peste sosul de carne si amestecam.Presaram patrunjel verde tocat.
Pofta buna!
Reteta de inspiratie aici.
Fierbem spaghetele in apa clocotita in care am pus o lingurita de sare.Cand sunt fierte , le rasturnam intr-o strecuratoare si le trecem printr-un jet de apa rece.
Adaugam spaghetele peste sosul de carne si amestecam.Presaram patrunjel verde tocat.
Pofta buna!
Reteta de inspiratie aici.
loading...
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu
Daca va place reteta(sau nu :) ), va rog sa-mi lasati un comentariu. Multumesc!