Ingrediente:
1 foaie aluat foietaj (500g)
1 kg de ciuperci
1 piept de pui
1 ceapa mare
3 catei de usturoi
1 ou
1 lingura ulei
sare
piper
cateva fire de marar si patrunjel
Pentru uns:
1 galbenus de ou
Mod de preparare:
Am lasat alauatul sa se dezghete.
Am curatat ciupercile de pielite si am scos piciorusele (mie nu imi plac). Le-am tocat marunt si le-am pus la calit intr-o lingura de ulei.
Dupa ce a scazut zeama care si-au lasat-o, am adaugat pieptul de pui tocat cubulete mici.Am pus ceapa si usturoiul tocat. Le-am calit impreuna aproximativ 10-15 minute.
Cand au fost gata le-am lasat sa se racoreasca si am adaugat oul, marar, patrunjel, sare si piper dupa gust.
Am presarat putina faina (doar daca este nevoie) pe masa si am intins foaia de aluat. Am taiat-o pe jumate si am pus in mijlocul fiecarei bucati (in lung) amestecul de legume si carne.
Am indoit capetele in interior si am rulat cat am putut de strans.
In tava tapetata cu hartie de copt am asezat ruladele si le-am uns cu galbenus batut.
Am dat tava la cuptorul preincalzit(180grade)pentru aproximativ 50 de minute, pana s-a rumenit frumos deasupra.
Am lasat sa se raceasca rulada si am portionat-o.
Pofta buna!
loading...
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu
Daca va place reteta(sau nu :) ), va rog sa-mi lasati un comentariu. Multumesc!