});

joi, 18 ianuarie 2018

Rasucite din foietaj cu sunca si cascaval

Ceva rapid si bun.



loading...
Ingrediente:
doua pachete de aluat de foietaj
400 g sunca (puteti folosi si salam sau bacon)
400 g cascaval simplu (merge si afumat)
Pentru uns: 
2 galbenusuri
loading...



Mod de preparare:
Aluatul dupa ce s-a dezghetat il intindem putin cu sucitorul, daca este lipicios presaram putina faina.
Taiam fiecare aluat pe jumatate si dupa aceea portionam in parti cat de cat egale (eu am avut 18 bucatele).
Pe primele 9 bucati am pus cascaval si sunca taiate subtiri, apoi am acoperit cu fasiile care au mai ramas si le-am rasucit.
Intr-o tava tapetata cu hartie de copt am asezat bucatile rasucite si le-am uns cu galbenusul de ou batut.
Dam tava la cuptorul preincalzit aproximativ 45 minute, pana acestea se rumenesc frumos.
Le putem servi calde sau reci la micul dejun si nu numai.
Pofta buna!

 


loading...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Daca va place reteta(sau nu :) ), va rog sa-mi lasati un comentariu. Multumesc!