loading...
Ingrediente:
5 oua
100 g de sunca
6 felii de salam ( am avut salam de porc)
parmezan
1 ceapa mica
o jumatate de ardei gras
o legatura de marar
sare si piper
o lingurita de ulei
loading...
Mod de preparare:Am spart ouale intr-un castron, am adaugat sare si piper si le-am batut bine cu telul .Am tocat legumele si mezelurile marunt si le-am pus peste ouale batute.
Am amestecat bine toata compozitia,apoi am adaugat parmezan...aproximativ 3 linguri.
Am pus o tigaie la incins cu o lingurita de ulei si am turnat amestecul de oua.Am redus focul la minim.
Dupa aproximativ 5-7 minute am intors omleta pe partea celalta, ca pe o clatita.
Am mai lasat-o pana s-a rumenit si am transferat-o pe o farfurie.
Am servit-o fierbinte alaturi de muraturi ( eu am avut castraveti acri).
Pofta buna!
loading...
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu
Daca va place reteta(sau nu :) ), va rog sa-mi lasati un comentariu. Multumesc!