Ingrediente:
2 oua
un praf de sare
1,5 l de lapte
3 linguri esenta de rom
300 g de faina
5 linguri de ulei
loading...
Mod de preparare:Punem cele doua oua intr-un castron,adaugam praful de sare si le batem bine cu telul.
Adaugam laptele, esenta si uleiul si amestecam sa se omogenizeze.
Treptat punem faina si in acelasi timp amestecam sa nu se formeze cocoloase.
Incingem bine o tigaie (eu nu am mai uns tigaia cu ulei) si turnam cu un polonic compozitie cat sa acoperim fundul tigaii, rotind in acelasi timp.Coacem clatitele 1-2 minute pe ambele parti.
La sfarsit le putem servi calde sau reci, unse cu diferite gemuri sau crema de ciocolata.
Pofta buna!
loading...
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu
Daca va place reteta(sau nu :) ), va rog sa-mi lasati un comentariu. Multumesc!