Ingrediente:
250 g carne de porc
250 g carne de vita
2-3 linguri pesmet
1 ceapa
4-5 catei de usturoi
1 ou
marar si patrunjel
sare
piper
4 linguri de faina pentru tavalit chiftelele
ulei pentru prajit
Mod de preparare:
Carnea se da prin masina de tocat impreuna cu ceapa si usturoiul. Punem verdeata tocata, oul si pesmetul, asezonam cu sare si piper si amestecam pana la omogenizare.
Formam bile din carne pe care le aplatizam putin (cu mainile umezite) si le trecem prin faina. Punem ulei la incins intr-o cartita si prajim chiftelele pe ambele parti ,pana se rumenesc frumos. Le scoatem pe prosoape absorbane. Le putem servi si calde si reci.
Reteta de inspiratie aici.
loading...
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu
Daca va place reteta(sau nu :) ), va rog sa-mi lasati un comentariu. Multumesc!