loading...
Ingrediente:600 g carne tocata de porc
o ceapa
5 catei de usturoi
un ou
2 linguri pesmet
sare
piper
marar
loading...
Mod de preparare:Punem carnea tocata intr-un bol. Adaugam ceapa data pe razatoarea cu orificii mici, usturoiul zdrobit, pesmetul, oul, mararul, condimentam cu sare si piper si omogenizam. Formam bile potrivite ca marime si le punem intr-o tava tapetata cu hartie de copt. Introducem tava in cuptorul preincalzit la foc mediu spre mare. Dupa cca 30 min.intoarcem chiftelele si le mai lasam pana se rumenesc frumos si pe cealalta parte. Le servim ca atare sau cu diferite garnituri. Sunt bune si calde si reci.
Pofta buna!
Reteta de inspiratie aici
loading...
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu
Daca va place reteta(sau nu :) ), va rog sa-mi lasati un comentariu. Multumesc!