loading...
Ingrediente:
10 ciocanele de pui
2 cepe
o capatana de usturoi
o cutie rosii in bulion(cubulete)
350 ml supa (apa)
100 ml ulei
boia dulce
sare
piper
cateva frunze de patrunjel
loading...
Mod de preparare:
Am incins uleiul intr-o cratita si am pus la prajit pulpitele de pui.
Cand s-a rumenit frumos pe ambele parti le-am scos si in acelasi ulei am pus la calit ceapa si usturoiul tocate marunt.
Cand s-au calit am adaugat rosiile , supa si carnea.
Am dat cratita la cuptor la foc mic pentru 35-40 de minute.
Spre sfarsit am condimentat cu boia,sare si piper.
Cand ostropelul a fost gata am presarat patrunjel tocat.
Pofta buna!
loading...
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu
Daca va place reteta(sau nu :) ), va rog sa-mi lasati un comentariu. Multumesc!