loading...
Ingrediente:
600 g piept de curcan
1 ceapa mare
6 catei de usturoi
2 morcovi
1 ou
condiment pentru chiftele
loading...
Mod de preparare:
Am tocat pieptul de curcan si l-am pus intr-un
castron.
Peste carne am adaugat cepa, morcovul si
usturoiul date prin razatoarea mica,apoi am pus oul si condiment dupa gust.
Am amestecat bine si am format chiftele.
loading...
Am pus hartie de copt intr-o tava si le-am asezat
in "rand indian''
Am avut cuptorul incins la 200 de grade, iar
dupa ce am introdus tava in cuptor am dat temperatura la 180 de grade.
In 30 de minute au fost gata.la jumatatea prepararii le intoarcem pe partea cealalta.
Se poate adauga verdeata (marar, patrunjel) si au un gust si mai bun.
Se poate adauga verdeata (marar, patrunjel) si au un gust si mai bun.
Spor la treaba!
loading...
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu
Daca va place reteta(sau nu :) ), va rog sa-mi lasati un comentariu. Multumesc!