250 g paste
7 oua
800 g branza de vaci bine scursa
200 g telemea
o cana zahar
4 linguri gris
4 linguri ulei
coaja de la o lamaie
100 g stafide inmuiate intr-o lingura de rom
o esenta de vanilie
un varf cutit de sare
Aprindem cuptorul la foc mediu.
Fierbem pastele in apa sarata, conform indicatiilor de pe ambalaj. Cand sunt gata le punem intr-o strecuratoare si le trecem sub jet de apa rece. Le lasam sa se scurga bine.
Spargem ouale intr-un bol punem sarea peste ele si le batem cu telul. Adaugam zaharul in 2-3 reprize.Peste amestecul de oua incorporam pe rand, branza de vaci, telemeaua data pe razatoare, grisul, uleiul,coaja de lamaie , vanilia si stafidele. Amestecam spaghetele in compozitia rezultata si punem intr-o tava(25x35 cm) tapetata cu hartie de copt. Dam tava la cuptor pentru aproximativ 40-45 de minute, pana budinca se rumeneste frumos.
Pofta buna!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu
Daca va place reteta(sau nu :) ), va rog sa-mi lasati un comentariu. Multumesc!