loading...
IngredienteBlat:
1 kg biscuiti
200 g ciocolata neagra
150 g zahar
200 g unt
loading...
50 g cacao400 ml lapte
esenta de rom
Decor:
400 ml frisca batuta
100 g ciocolata topita in 50 g unt
Mod de preparare
Blat :
Rupem biscuitii in bucati potrivite.
Amestecam cacaoa cu zaharul,apoi turnam laptele rece si amestecam cu telul.
Punem ciocolata si untul intr-o craticioara pe foc mic ca sa se topeasca
Adaugam compozitia de cacao peste unt si ciocolata topita,amestecand continuu.
Lasam sa dea cateva clocote si dam cratita deoparte.
loading...
Cand se racoreste adaugam esenta .Sosul astfel obtinut il turnam caldut peste biscuiti si amestecam.
Lasam 8-10 minute pana biscuitii se imbiba putin in sosul de ciocolata.
Tapetam o forma rotuna(22 cm diametrul) cu folie alimentara si asezam compozitia de biscuiti, presand-o bine .
Dam la rece 1-2 ore, dupa care rasturnam pe un platou si ornam cu frisca si ciocolata topita.
Va doresc pofta buna!
loading...
Superb!
RăspundețiȘtergere