loading...
Ingrediente: 400 g fasole galbena pastai
1/2 legatura marar
3 catei de usturoi
sare
piper
loading...
Maioneza: un ou
100 ml ulei
un praf de sare
zeama de lamaie
Mod de preparare:
Curatam pastaile de fasole si le spalam.
Intr-o oala punem apa si un praf de sare si cand incepe sa fiarba adaugam pastaile .
Dupa ce s-au fiert le scoatem intr-o strecuratoare si le lasam sa se raceasca.
Cand se racesc le taiem bucatele mici, adaugam peste ele usturoiul pisat si putina sare.
loading...
Maioneza: Punem oul si un praf de sare in vasul blenderului.
Mixam cateva secunde si incepem sa adaugam uleiul in fir subtire.
La sfarsit adaugam zeama de lamaie dupa gust.
Amestecam pastaile de fasole cu maioneza, adaugam mararul tocat , piper si sare dupa gust.
Pofta buna!
loading...
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu
Daca va place reteta(sau nu :) ), va rog sa-mi lasati un comentariu. Multumesc!