loading...
Ingrediente:- 2 cani faina(cana de250ml)
- 1 cana zahar
- 1 cana apa
- ½ cana ulei
- 2 linguri fulgi de cocos
- 4 linguri gem de prune
- 3 linguri cacao
- 100 g stafide
- o sticluta esenta de rom
- un pliculet praf de copt
- un varf cutit de sare
Pentru pudrat parjitura:
- 2-3 linguri zahar pudra cu gust de vanilie
loading...
Mod de preparare:
Inainte de a ne apuca de prepararea prajiturii,aprindem cuptorul la foc mediu si tapetam o tava (dimensiunea 24x24cm am folosit eu) cu hartie de copt.
Punem zaharul intr-un castron si adaugam pe rand amestecand cu telul,apa, uleiul,sarea,esenta,gemul si nuca de cocos.
Cernem faina cu cacao si praful de copt si le adaugam treptat in compozitia de mai sus.
Turnam aluatul in tava pe care o dam la cuptor pentru aproximativ 40 de minute.
Facem tesul cu scobitoarea pentru a ne asigura ca prajitura este coapta.
Cand se raceste o pudram cu zaharul, apoi o portionam.
Servim prajitura alaturi de cei dragi.😘
Sa va fie de folos!
Sursa:https://bunatatidinbucatariagicutei.blogspot.ro/2016/11/negresa-de-post.html
loading...
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu
Daca va place reteta(sau nu :) ), va rog sa-mi lasati un comentariu. Multumesc!