});

miercuri, 21 iunie 2017

Fursecuri rapide cu stafide


loading...
Ingrediente:
4 oua
2 cani faina(cana de 250 ml)
o cana zahar
o cana ulei
100 g stafide
o lingura esenta de rom
o lingurita coaja de lamaie
o lingurita praf de copt
un varf cutit de sare



loading...
Mod de preparare:
Mixam ouale intregi cu sarea,apoi adaugam zaharul treptat si mixam bine pana acesta se topeste. Adaugam uleiul in fir subtire, apoi faina cernuta cu praful de copt. Mixam in continuare pana la omogenizare.
Cu ajutorul unei spatule incorporam stafidele inmuiate in rom si coaja de lamaie.
Intr-o tava punem gramajoare din aluat cu o lingurita, lasand distanta intre ele.
Dam tava la cuptorul preincalzit la foc potrivit pentru 10-12 minute, pana fursecurile incep sa se rumeneasca pe margini.
Cand sunt gata le scoatem din tava trecand usor cu lama cutitului pe sub ele si le lasam sa se raceasca fara sa le suprapunem.



loading...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Daca va place reteta(sau nu :) ), va rog sa-mi lasati un comentariu. Multumesc!