loading...
Ingrediente:750 g dovlecei
250g branza telemea de vaca
1 ou
o legatura de marar(am folosit congelat)
4 linguri cu pesmet
4 linguri cu faina
sare(doar daca este necesar)
piper
ulei pentru prajit
Mod de preparare:
Curatam dovleceii de coaja si seminte si ii dam pe razatoarea cu orificii mari.
Ii lasam intr-o strecuratoare la scurs, apoi ii stoarcem foarte bine si ii punem intr-un castron.
loading...
Radem branza si o adaugam peste dovlecei. Punem restul ingredientelor ,omogenizam si condimentam cu sare si piper.
Intr-o cratita cu ulei incins formam chiftelele cu lingura si le prajim pe ambele parti pana se rumenesc frumos. Le scoatem pe prosoape de hartie pentru a absoarbe excesul de ulei.
loading...
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu
Daca va place reteta(sau nu :) ), va rog sa-mi lasati un comentariu. Multumesc!